Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Warning: Parameter 2 to qtranxf_postsFilter() expected to be a reference, value given in /var/www/fs2/23/muufi/public_html/site/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Artists' Association MUU » Arts in the Environment – Nordic Symposium ilmoittautuminen on yhä auki!
MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

Arkisto

Arts in the Environment – Nordic Symposium ilmoittautuminen on yhä auki!

Sympoosiumin-kuva-768x384

MUU Gallerian yhteistyökumppanin projekti Arts in the environment – Nordic symposium kutsuu ympäristötaiteilijoita, tutkijoita, ajattelijoita ja kaikkia muita osallistumaan ja keskustelemaan ajankohtaisimmista ympäristöaiheista.

Arts in the environment – Nordic symposium on monialainen, kansainvälinen ja eteenpäin katsova taidesymposium joka keskittyy ympäristötaiteiden ja tieteen kohtaamispisteisiin.

Tapahtuma järjestetään 31.8.-02.9.2017 erilaisissa tapahtumapaikoissa ympäri Suomen Helsinkiä. Taiteilijoiden leiri järjestetään 25.8.-3.9.2017.

Symposium yhdistää avauspuheita ja keskusteluja, videotaideiltoja, työpajoja, ympäristötaidetta ja performansseja osallistuakseen keskusteluun nykyisistä ympäristötaiteen ja tieteen kehityssuunnista.

Lisäinfoa tapahtumasta: http://www.nordicenviroart.org

Ilmoittautumislomakkeen voi täyttää TÄÄLLÄ.