MembersInfo
logo2 logo2 logo2

Main menu:

Etsi

MUU kalenteri

Arkisto

Archive for March 3rd, 2012

MUU FOR EARS 9 - suomalais-norjalainen äänitaiteen ja uuden musiikin kokoelma

ShareMUU FOR EARS 9 valottaa äänitaidetta ja kokeellisen musiikin kenttää Suomessa ja Norjassa. Kokoelmaan sisältyy materiaalia laidasta laitaan aina kenttä-äänityksistä ja ääni-installaatioista kokeelliseen musiikki-improvisaatioon, remixeihin, sample-sävellyksiin ja live-äänityksiin. Kokoelmalla on mukana kahdeksan taiteilijaa, 17 kappaletta ja sen kokonaiskesto on 68 min.
MUU FOR EARS 9 -kokoelman taiteilijat ovat: Child Of Klang (Elin Øyen Vister), Hemmelig Tempo [...]

MILJA VIITA “Coriolis -sisaruksia yhdistävästä planetaarisesta tuulesta” 10.2.-4.3.2012 MUU galleria

[ helmikuu 10, 2012 12:00 pm to maaliskuu 4, 2012 4:00 pm. ] Coriolis-ilmiö vaikuttaa maapallolla suuren mittakaavan liikkeisiin, kuten merivirtoihin ja ilmavirtauksiin. Usein kuulee sanottavan, että coriolis-ilmiö “pakottaa” matalapaineen pyörimään pohjoisella pallonpuoliskolla vastapäivään.

Tarkalleen ottaen pohjoisessakin voi kyllä syntyä myötäpäivään pyöriviä matalapaineita, mutta niissä eivät paine-erovoima, kitka ja coriolis-ilmiö ikinä pääse tasapainoon, vaan kitka heikentää tuulta kunnes paine-erovoima tasoittaa paine-eron ja matalapaine kuolee pois. (Lähde; Wikipedia)
Coriolis-installaatio on [...]

MUU FOR EARS – a series of sound events in MUU studio, June/August 2012

[ maaliskuu 1, 2012 8:00 am to maaliskuu 31, 2012 11:00 pm. ] MUU FOR EARS – a series of sound events in MUU studio, June/August 2012
produced by Artists’ Association MUU

OPEN CALL for submissions

1. EXHIBITION for Sound Artists
MUU FOR EARS will provide an opportunity for sound artists from outside Finland to showcase sound art and experimental music projects as part of an international [...]